Skip to content
ActualitatPorreres

Xesco Espar du el seu missatge de “superació i autoexigència” a l’Auditori de Porreres pels 40 anys del Club de Bàsquet

L’Auditori de Porreres acull dijous, dia 16 de maig (19.00h), una xerrada de luxe amb la conferència de Xesco Espar, qui sota el títol de “Per un esport base… extraordinari” parlarà de la rellevància dels hàbits en el procés de formació, la relació que tenen en el sentiment d’equip i en el rendiment en general. És una iniciativa emmarcada en els actes de commemoració del 40e aniversari del Club Bàsquet Porreres.

Xesco Espar és Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport en la Universitat de Barcelona i Màster en Psicologia de l’Aprenentatge per la Universitat Autònoma de Barcelona. És especialista alt rendiment personal, lideratge i hàbits d’excel·lència i “ha fet de la seva capacitat de comunicació l’eina per a transportar a la societat un missatge de superació i autoexigència”.

Espar adaptarà la seva xerrada a l’esport base i la importància de la formació ben encaminada en totes les etapes de la vida esportiva i personal. De fet, com diu en les seves xerrades “per arribar a l’excel·lència cal formar-se, per traspassar-la cal transformar-se”.

També parlarà de lideratge: ”Liderar i dirigir són dues coses diferents. Dirigir és parlar al capdavant de les persones. Liderar és parlar-los al cor”, ha dit el ponent.

De fet, Espar en els últims dotze anys ha inspirat a centenars d’empreses en els seus processos de canvi, a trencar els límits del seu actual rendiment, a generar el seu creixement i a treballar en equip en cerca dels seus objectius més intrèpids.

El Club Bàsquet Porreres associat amb el CB Campos des de fa dues temporades, ha elegit la figura d’Espar pel fet que el ponent dona molta importància als bons hàbits i el projecte actual del club “també considera que a partir de dur a terme hàbits saludables en tots els sentits podrem complir amb la premissa de sentir-nos i formar part d’un club del qual ens puguem sentir molt orgullosos i amb això compatir en el màxim. No entenem un projecte com el que tenim en marxa sense donar importància als hàbits”, ha explicat Llorenç Mestre, director tècnic del club.

Back To Top