Skip to content
ActualitatVilafranca

Convocades les III Jornades d’Estudis Locals de Vilafranca de Bonany

Vitsa de Vilafranca. Foto: Mancomunitat Pla.

Tornen les Jornades d’Estudis Locals de Vilafranca organitzades per l’Ajuntament de Vilafranca. Aquesta tercera edició estarà sota la coordinació del difusor cultural Tomàs Vibot.

L’objectiu d’aquestes jornades és que les persones interessades puguin fer aportacions que donin llum a aspectes del municipi i el seu entorn des de la perspectiva de diferents camps de la investigació i el coneixement: la història, el patrimoni, la societat, el medi ambient, el territori, l’economia, la geografia l’art, la cultura popular, etc.

Les III Jornades tendran lloc el dissabte 14 de desembre de 2024 a la Sala Auditori Francesc Amengual (de l’Edifici Escorxador del CEPA Mancomunitat del Pla), en què tendran lloc les exposicions presencials dels RESUMS de les comunicacions.

Els resums que s’han d’exposar a les Jornades de dia 14 de desembre podran lliurar-se fins dissabte 23 de novembre de 2024.

Les comunicacions definitives podran lliurar-se fins al 25 de febrer de 2025.

També s’hi pot participar en qualitat d’assistent / oient, comunicant-hoinfovilafranca@ajvilafrancadebonany.net o al 676 058 983 del 2 al 12 de desembre de 2024.

A les bases de participació es pot consultar tota la informació completa en pdf així com en el web municipal www.ajvilafrancadebonany.net   

Back To Top