Skip to content
ActualitatPorreresSineuVilafranca

Detinguda una parella per robar 15.000 € en botelles de vi i xampany en una cadena de botigues d’alimentació

La Guàrdia Civil ha detingut a una dona i a un home com a presumptes autors d’almenys 20 robatoris en una cadena de botigues d’alimentació de Mallorca.

La detenció es va produir el passat dia 2 de maig després d’una laboriosa recerca duta a terme per guàrdies civils dels llocs de Vilafranca i Policia Judicial de Manacor.

Els investigats s’havien especialitzat a sostreure en els comerços de la cadena de botigues botelles de vi i xampany de marques de referència, i s’havien apoderat de gènere per valor de 15.000 euros.

Segons ha pogut saber aquest digital la parella operava en una àmplia zona de la part forana que anava des d’Alcúdia a Felanitx. El modus operandi de la parella era senzill: entraven a la tenda a cara descoberta i agafaven botelles de vi i xampany de les marques més cares, les amagaven dins la roba i marxaven. Excepcionalment, un vespre van aconseguir entrar en una de les botigues. Com es veu a la imatge que il·lustra aquesta notícia, en aquesta ocasió varen omplir un carretó de botelles.

Una vegada identificats i després de diversos dies de seguiments van ser detinguts i posats a disposició judicial. El titular del jutjat de guàrdia va decretar llibertat amb càrrecs per a tots dos detinguts i la prohibició d’acostar-se a tots els establiments de la cadena d’alimentació que hi ha a les Balears.

Back To Top