Skip to content
ActualitatPorreres

L’infantil masculí del CB Motorisa Porreres-Campos, segon de Mallorca i classificat per al campionat de Balears

El pavelló Joan Llaneras de Porreres ha acollit el passat cap de setmana el Campionat de Mallorca de bàsquet de la categoria infantil masculí. L’equip amfitrió, el CB Motorisa Porreres-Campos s’ha classificat en segon lloc. Aquest subcampionat de Mallorca li atorga el passi al Campionat de les Balears que es disputarà a Ciutadella el cap de setmana del 17, 18 i 19 de maig.

En el darrer partit disputat ahir en què estava en joc el Campionat de Mallorca el CB Porreres-Campos perdé amb el Sant Josep Obrer de Palma (50-59). El partit va estar igualat fins al final del tercer quart en què els palmesans agafaran un avantatge de deu punts (36-46). Aquesta diferència resultaria ja insalvable de cara al marcador final. L’equip amfitrió va haver de jugar des del minut 8 del primer quart sense la presència en pista de Miquel Escalas, jugador més determinant no només de l’equip sinó de la categoria i a qui en el primer quart ja li havien assenyalat 4 faltes personals. En aquest sentit, cal destacar que la rigorositat d’aquestes faltes i el marcatge arbitral de Laguna Pocoví i especialment de Bujosa Herreros sobre aquest jugador fou molt comentada entre els assistents i protestada pel públic local. La situació es feu encara més palesa quan en el darrer quart li xiularen la quinta i definitiva falta per una personal amb atac més que dubtosa quan Escalas feia només un minut que estava en pista.

Amb tot, els jugadors entrenats per Cristian Martínez i Karlos Ale aguantaren tant en defensa com en atac i donaren la cara en tot moment tot i no aconseguir fer perillar el campionat pels col·legials en el quart i definitiu darrer quart.

Cal destacar que aquest darrer partit es disputà només amb el campionat de Mallorca en joc, ja que el passi al campionat de les Balears estava ja decidit després de la derrota del partit anterior del CB La Salle enfront de sa Pobla BC (63-50). Aquest resultat deixava un triple empat a una victòria entre aquests dos equips i el CB Porreres-Campos, que es classificà per al campionat de les Balears gràcies al basket-average.

El cap de setmana ha estat una festa del bàsquet al municipi del Pla de Mallorca i el club porrerenc ha pogut organitzar un Campionat de Mallorca per primera vegada enguany que celebra 40 anys d’història. A la pista la igualtat entre els quatre equips participants ha afegit un plus d’emoció que es traslladà a les graderies del poliesportiu i a les supletòries habilitades per a l’ocasió.

La classificació final ha estat:

1- Sant Josep Obrer

2- CB Porreres-Campos

4- Sa Pobla BC

3-CB La Salle

Back To Top