Skip to content
Actualitat

XIII Concert Solidari de les Cooperatives d’Ensenyament de la UCTAIB

La Sectorial d’Ensenyament de la UCTAIB (Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears), a la qual està associada Via Forana s. microcoop. editora de TotPla, presentà el XIII Concert Solidari de les Cooperatives d’Ensenyament que enguany es celebrarà a benefici de l’ONG «AEFAT», que té com a objectiu la sensibilització, investigació i buscar una millor qualitat de vida per als afectats per atàxia telangièctasi, així com donar-la a conèixer a la societat en general.

Joan Manel Mulet, president de la UCTAIB, ha explicat que el concert serà dimarts, dia 30 d’abril , al Teatre Principal de Palma en dos torns: a les 17:30 i a les 19:30 hores. Ha agraït la col·laboració del Teatre Principal i la seva disponibilitat per facilitar l’organització.

L’encarregat d’explicar el concert ha estat Jaume Vicens, president de la Sectorial d’Ensenyament, que ha anomenat les Cooperatives participants: Aula Balear de Palma, Gorg Blau de Palma, CIDE de Palma, Es Lledoner de Felanitx i Es Liceu de Marratxí en el primer torn; i Arts i sons de Porreres, Son Verí Nou de Llucmajor, Manjón de Palma i Mata de Jonc de Palma en el segon torn. El presentador i conductor de l’acte serà Pau Coya actor, escriptor, músic i cooperativista de l’Aula Balear.

En acabar cada torn, es projectarà el vídeo de l’himne de les cooperatives de treball «Camina i somia», traduït al català pel poeta Miquel Àngel Lladó Ribas.

Francina Oliver, secretària de la Sectorial d’Ensenyament, ha explicat que el nombre de participants en el concert arribarà als 350 alumnes i 38 professors, que ja s’han venut prop de 800 entrades i que les entrades es poden adquirir a la plana web del Teatre Principal; també es pot col·laborar mitjançant la fila zero.

Finalment, Valentín Ortíz Carmona, afectat d’atàxia telangièctasi, ha animat tothom a assistir al concert, a sumar entre tots per fer més visible la malaltia i es puguin aconseguir fons per la investigació i a omplir el Teatre Principal de gom a gom.
Per acabar, Joan Manel Mulet ha destacat el compromís de tota la comunitat educativa: alumnes, famílies, professorat, personal no docent… sota la coordinació del grup de treball de les cooperatives d’ensenyament Musicoop.

Back To Top