Skip to content
CostitxDestacatSanta EugeniaSencelles

Front comú: Santa Eugènia, Sencelles i Costitx exigeixen millores en el transport públic

Els batles de Sencelles i Costitx, Joan Carles Verd i Antoni Salas, juntament amb els regidors de Santa Eugènia, Sencelles i Costitx, Arnau Miralles, Joan Rigo i Mercè Roca, es reuniren ahir amb la directora general de Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Maria Lorena del Valle, i diferents tècnics de la conselleria. Els van posar damunt la taula i plantejar les demandes dels usuaris dels seus municipis respecte de les línies de transport públic.

A la reunió es va demanar un augment de freqüències i de capacitat dels busos i millorar la comunicació entre els municipis de la comarca del Pla de Mallorca.

El batle de Costitx, Antoni Salas, explica que pels costitxers i costitxeres és fonamental que es creï una línia de transport públic que connecti el municipi amb Sineu. “Nosaltres tenim el PAC o l’institut a Sineu i no entenem com no existeix una comunicació directa amb aquests serveis bàsics en transport públic”, insisteix Salas.

El batle de Sencelles, Joan Carles Verd, assegura que “pels tres municipis és fonamental augmentar les freqüències, sobretot a l’inici i al final del dia. Les darreres freqüències són massa prest i impossibiliten que els ciutadans puguin tornar en transport públic de la feina o de les activitats extraescolars”, explica Verd.

Per la seva part, el regidor de Santa Eugènia, Arnau Miralles, també va demanar una millor connexió directa amb Santa Maria, a més de la millora de la línia, la connectivitat i les freqüències.

La conselleria s’han compromès a estudiar aquestes propostes que els tres municipis esperen que es posin en marxa com més aviat millor.

Back To Top