Skip to content
ActualitatEsportsPorreres

L’infantil masculí del CB Porreres-Campos guanya la lliga i acull el campionat de Mallorca

El pavelló Joan Llaneras de Porreres acollirà divendres, dissabte i diumenge el campionat de Mallorca de la categoria infantil masculina que organitza la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Això ha estat possible després que els nins de l‘equip infantil masculí del CB Porreres-Campos entrenats per Cristian Martínez i Karlos Alé hagin quedat primers classificats de la lliga regular amb 11 victòries i 3 derrotes. Els han seguit en la classificació i per aquest ordre els altres tres equips que disputaran el campionat: Sant Josep Obrer (10-4), Sa Pobla CB (9-5) i la Salle (9-5).

El campionat es disputa divendres, dissabte i diumenge amb el format “tots contra tots”. El primer classificat es proclamarà campió de Mallorca i, juntament amb el segon, es classificaran per a jugar el campionat de les Balears amb els representants de Menorca i Eivissa.

D’aquesta manera, per primera vegada en els seus 40 anys d’història un equip del municipi organitzarà un campionat de Mallorca per mèrits propis. Quan fa més d’una dècada l’equip femení del club guanyà diferents campionats de Mallorca i de les Balears a diferents categories des de mini a cadet, el guanyador de lliga es classificava directament pel campionat de les Balears.

Back To Top