Skip to content
ActualitatPorreres

La UE Porreres es proclama campió quan falten tres jornades per acabar la lliga i jugarà el play-off d’ascens a 3 RFEF

En la temporada que celebra el seu centenari la Unió Esportiva Porreres està a les portes d’aconseguir l’ascens a la 3 RFEF. De moment ha assolit amb solvència la primera fita proclamant-se campió de lliga del grup A de Preferent Regional Mallorca. L’equip entrenat per Antoni Soler s’ha proclamat campió a tres jornades per acabar la temporada després de la victòria d’ahir 0-3 en el camp de l’Alcúdia B.

A hores d’ara, l’equip del poble del Pla de Mallorca du 77 punts, 11 d’avantatge sobre el segon classificat, el Rotlet-Molinar A (66) que al tancament d’aquest article encara havia de jugar el seu partit de la jornada.

La UE Porreres ha mantingut una temporada gairebé immaculada amb 25 partits guanyats, 5 empatats i una sola derrota. L’equip només ha encaixat 16 gols en 28 jornades i n’ha materialitzat 86.

En la taula de golejadors, Agustín Peluffo és el màxim anotador de l’equip i també de la categoria amb 19 gols. El segueix Gabriel Santos (11), José Enrique Caicedo (10), Miquel Algaba (8). Amb cinc gols hi h Pedro Ramon González, Climent Noguera, Jaume Soler i Miquel Ferrà

PLAY OFF A EIVISSA

LA UE Porreres es jugarà l’ascens a la tercera RFEF a doble partit amb l’equip campió d’Eivissa la PE Sant Jordi. El primer partit es jugarà al camp municipal de ses Forques de Porreres dia 5 de maig i la tornada a terres eivissenques dia 11 del mateix mes. A l’espera de saber l’hora dels partits, la directiva del club fa feina per organitzar un viatge per a poder desplaçar l’afició.

Dissabte vinent, dia 20 d’abril, el club aprofitarà el derbi comarcal contra l’Athletic Club Montuïri per a celebrar el campionat amb l’afició porrerenca amb un reconeixement a l’equip i posterior festa al parc de n’Hereveta.

Back To Top