Skip to content
ActualitatFires i FestesSanta Eugenia

El Taujart de Santa Eugènia s’omplirà d’art amb les obres de més de trenta artistes

Imatge de l'edició del Taujart 2016.

Aquest dissabte, dia 13, els artistes i artesans de Santa Eugènia mostraran tota la seva feina en el marc del Taujart. Aquesta proposta arreplega una trentena d’artistes consolidats i novells que exhibiran les seves obres de pintura, escultura o fotografia que exposaran les seves obres al carrer.

La proposta recupera la celebració d’aquestes característiques que es feia al municipi abans de la pandèmia. S’ha previst que comenci a les 18 hores i tendrà 22 espais expositius, molt propers entre ells. Juana Ayarte, regidora d’Educació i Cultura ha explicat que “aquest any s’ha apostat per la fórmula de centrar tots els artistes en un espai més reduït i enmig del carrer. Això, combinat amb el maridatge de vins dels cellers del poble i el menjar d’alguns establiments també locals, farà que l’espai del Taujart sigui més proper”.

Hi participen més de trenta artistes o artesans amb la singularitat que tots ells són locals. Això fa que sigui un capvespre on siguin els propis veïns els que donin a conèixer el seu art a la resta del poble i als visitants.

A partir de les 20 hores a la plaça Bernat de Santa Eugènia serà quan hi haurà l’espai pel maridatge de vi i òpera. Serà amb la presència de Marta Serra, Maria del Mar Vives, José Manuel Sánchez i Francesc Blanco.

Back To Top