Skip to content
ActualitatSencelles

El PP de Sencelles denuncia el “lamentable estat” dels aparcaments dissuasius del municipi

El Partit Popular de Sencelles i Biniali ha denunciat el “lamentable estat d’abandó en què es troben els aparcaments del municipi“, i critica que “a hores d’ara siguin més un abocador que un lloc on aparcar els vehicles“.

El regidor i portaveu del grup Popular a l’Ajuntament, Toni Ferragut, ha recordat que “des de la legislatura passada el nostre grup demana a l’equip de govern (PI-PSOE-Volem Sencelles) que faci un manteniment efectiu dels aparcaments municipals, tenint en compte la manca de places de pàrquing“. Ferragut explica que “això posa de manifest la desídia del batle i l’equip de govern i la mala gestió dels recursos de tots els sencellers”. Per això, demanam que s’adeqüin els espais perquè els veïns puguin aparcar en condicions.

A més, Ferragut proposa a l’equip de govern municipal que “elabori un pla anual de manteniment i que concentri el material de la brigada municipal en un únic lloc i no escampat per diferents parts del municipi, alliberant així places d’aparcament i donant un bon ús als materials municipals, que avui romanen abandonats a la intempèrie”.

Back To Top