Skip to content
ActualitatCulturaMontuïri

La cantant montuïrera, Marga Pocoví, presenta el seu nou disc al Teatre Principal

La sala petita del Teatre Principal de Palma ha quedat, com el seu nom indica, petita per acollir aquest pròxim dimarts dia 9 el nou disc de la cantant montuïrera, Marga Pocoví i el cantant i músic Biel Tous. Ara, el concert està previst a la mateixa hora, 20 hores, però a la Sala Gran del Teatre Principal. Aquest fet és deu a la gran demanda d’entrades per part del públic.

Cançons per estimar, és un aplec de temes musicals composts o arranjats pels dos artistes que ens conviden a estimar, apreciar, valorar, compartir i gaudir de la vida en totes les seves versions. A més de les noves cançons que presentaran, també es podran escoltar altres temes ja més coneguts i que han estat presentats en treballs anteriors, alguns dels quals són demanats pel públic que assisteix als actes on participen els artistes.

L’acompanyament musical anirà a càrrec de l’Orquestra Oasis, formació musical de dotze integrants que enguany compleix trenta-quatre anys damunt els escenaris de Mallorca.

Back To Top