Skip to content
ActualitatAlgaida

El Govern declara, per segona vegada, l’interès autonòmic per l’ampliació del CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida

Aquest matí el Consell de Govern ha autoritzat el projecte de construcció d’ampliació del CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida. Aquesta ampliació ha obtingut, avui mateix, l’interès autonòmic per part del Govern de les Illes Balears. Però és que aquesta mateixa obra ja va ser declarada d’interès autonòmic el passat 12 de desembre de 2022, pel mateix Govern.

El Govern ha indicat, en una nota de premsa, que aquest projecte ha estat fet per l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) de la Conselleria d’Educació i Universitats i preveu la construcció d’un nou mòdul de tres aules d’educació infantil al centre, que s’afegiran a les sis aules existents. És a dir el mateix que s’aprovà a finals del 2022.

Aquesta obra, llargament reivindicada per les famílies, mestres i pel mateix Ajuntament d’Algaida, al 2019 ja semblava imminent, però després l’arribada de la pandèmia, com bé sabeu, ho aturà tot.

Aleshores, el 2022, el Govern no parlava del cost ni dels terminis d’execució. Avui, a la nota de la Conselleria d’Educació hi diu que les obres previstes tenen un pressupost de 636.087 euros i un termini d’execució d’un any.

Aquestes noves aules s’ubicaran en un edifici en planta baixa, rectangular i aïllat, que seguirà la volumetria de l’edifici existent i al que s’unirà a través d’un porxo, que també dona accés a les aules des de l’entrada principal d’educació infantil. La millora del CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida preveu l’ampliació del centre amb l’ocupació de les tres parcel·les posades a disposició per l’Ajuntament i s’obtindrà una superfície útil total de 169,47 m².

Back To Top