Skip to content
ActualitatLlubi

L’Ajuntament de Llubí invertirà 64.000 € en millores en el bar de l’àrea esportiva per tornar-lo a licitar

L’Ajuntament de Llubí invertirà 64.000 € en el bar-cafeteria de l’àrea esportiva del municipi per tal que pugui tornar a donar servei a la ciutadania i usuaris del camp d’esports.

La darrera empresa que gestionava l’establiment començà a 2020. Però recentment es rescindí el contracte i el local roman tancat des del passat dia 31 de gener, ha explicat la batlessa de Llubí, Magdalena Perelló.

Amb tot, l’Ajuntament de Llubí ha decidit aprofitar aquest impàs per a millorar les instal·lacions, ja que “l’estat de conservació dels acabats (paviments, revestiments, instal·lacions), requeria una renovació prèvia a la nova licitació del servei”.

Aquestes obres de millora es complementen amb una adequació de la zona dels banys, per tal de crear almenys una peça plenament adaptada a persones amb diversitat funcional, alhora que s’introdueixen millores puntuals a nivell energètic com ara la substitució d’algunes fusteries, millores puntuals de l’aïllament tèrmic, etc.

El projecte, que ja ha sortit a licitació, preveu també la millora del WC, adequació cuina, la sala existent i la renovació de totes les instal·lacions en general.

Back To Top