Skip to content
ActualitatPorreres

Un home agredeix una dona i amenaça la gent que s’hi encara a la plaça de Porreres

Violència de gènere el Dia Internacional de la Dona. Un home que esgrimia un ganivet i molt alterat va amenaçar i agredir una dona a la via pública de Porreres. També amenaçà a la gent del poble que s’hi encarà i, finalment, fugí amb una furgoneta robada.

Eren les 18.30h de divendres. Els clients que estaven tranquil·lament a la terrassa d’un dels bars de la localitat del Pla varen ser testimonis dels fets. Segons ha pogut saber aquest digital l’home i la dona conviuen a Porreres en un pis. Per motius que encara no han transcendit la dona anà visiblement nirviosa a l’oficina de la Policia Local del carrer Call. Els agents però eren de servei. L’home que es desplaçava amb un patinet elèctric arribà al lloc i agredí la dona. Aquest fet fou vist per una testimoni que el va reprendre. La dona aconseguí fugir i s’amagà a la terrassa d’un restaurant i comença a proferir crist d’auxili.

D’aquí va aconseguir fugir mentre l’agressor la perseguia i entrà en un altre bar on l’home va irrompre novament amenaçant-la en repetides ocasions. Així mateix, l’home s’encarà amb els clients que varen intercedir a qui també amenaçà mostrant el ganivet.

Circula un vídeo amb part de la seqüència en el qual es veu com l’home persegueix la dona entrant i sortint del bar cridant repetidament. Visiblement alterat l’home repeteix “¿que yo soy qué?” i la dona contesta “que me dejes tranquila!“.

En aquest punt l’home insulta greument la dona i continua amb greus amenaces davant una desena de testimonis. I seguidament s’encara amb un jove del poble dient-li “què vas a cridar, el què vas a cridar? “. Tot seguit, diu “eh, cuelga el telefono que no tengo nada contra nadie de Porreras“. Després es torna a dirigir a la dona amenaçant-la i insultant-la novament. Finalment, va robar una furgoneta amb la qual va fugir. De fet, dissabte via xarxes socials, el titular de la furgoneta demanà col·laboració per tal de localitzar-la.

La Policia Local de Porreres va prendre nota dels primers testimonis i gestions. La dona quedà sota custòdia de les autoritats competents en matèria de Violència de Gènere. Avui diversos testimonis han anat a declarar davant la Guàrdia Civil de Vilafranca que es va fer càrrec del cas.

A hores d’ara no ha transcendit si l’home ha estat localitzat.

L’home quan marxava de plaça.

Back To Top