Skip to content
ActualitatPorreres

Ajornada la Fira del Comerç Local al cap de setmana del 16 i 17 de març per la previsió meteorològica.

La Fira del Comerç Local de Porreres que s’havia de celebrar aquest cap de setmana ha estat ajornada al dissabte 16 i 17 de març a causa de les previsions meteorològiques.

Aquesta primera Fira del Comerç Local, és una reinvenció de la ja tradicional mostra d’oportunitats dels comerciants de la zona del centre del municipi.

Organitzada per l‘àrea de Comerç de l’Ajuntament de Porreres i l’Associació de Comerciants la mostra tendrà lloc dissabte dia 16 i diumenge 17 de març al carrer Almoina i a la plaça de la Vila.

A banda dels aparadors a la via pública hi haurà comerços que obriran les portes de les seves tendes. Hi haurà producte local i també hi participaran artesans i la fira estarà animada per la xaranga musical itinerant “Swing Loop” i activitats infantils amb el grup “Mel i sucre” a partir de les 12.00 h a plaça.

Així mateix, a les rebaixes habituals, enguany es comptarà amb la participació de food trucks que se sumaran a l’oferta gastronòmica dels bars i restaurants del municipi.

La batlessa de Porreres, Xisca Mora, també responsable de Comerç, explica que “aquesta fira d’oportunitats que els comerciants celebra dues vegades a l’any s’ha anat modificant i ampliant per tal d’oferir encara una major oferta i enriquir-la amb activitats paral·leles. Són passes que feim per tal de donar suport i dinamitzar el comerç de proximitat tan important per als municipis com el nostre”.

Back To Top