Skip to content
ActualitatEsportsSineu

El CE Sineu demana “sinceres disculpes” pels incidents de les seves jugadores en el partit contra el CD Menorca

Onze titular del Sineu dins l'Estadi Maonès.

El CE Sineu ha remès un comunicat en el qual demana disculpes pels incidents ocorreguts aquest cap de setmana en el partit que les jugadores del club del Pla i del CD Menorca es van veure involucrades en una brega.

No justificam la violència en cap classe de situació. Ens volem disculpar davant tots els aficionats del futbol per no haver pogut gaudir d’un esdeveniment que hauria d’haver estat una celebració del futbol entre dos clubs que aposten per l’esport femení” assenyala el Club en el comunicat que ha fet públic aquest dematí.

En el comunicat el club sineuer també agraeix a l’àrbitre la seva actitud i a la vegada demanen que en aquesta categoria autonòmica del futbol femení aquest pugui comptar amb l’ajuda de liniers igual que passa en el futbol masculí.

El resultat final del partit va ser favorable a les jugadores del Pla de Mallorca per 1 a 3.

Les imatges dels incidents van ser gravades a través de les càmeres de eivoTV i s’han pogut veure a les xarxes socials i a diferents mitjans de comunicació.

Back To Top