Skip to content
ActualitatPorreres

Hospitalitzat un jove motorista accidentat a la carretera de Porreres a Llucmajor

Un jove motorista d’uns 20 anys fou hospitalitzat ahir diumenge horabaixa després de patir un accident a la carretera que uneix Llucmajor amb Porreres, a l’arribada d’aquesta localitat del Pla de Mallorca.

L’accident va tenir lloc poc passades les 18.00 h quan, per causes que es desconeixen, el motorista sortia de la carretera Ma 5020. La Policia Local de Porreres fou la primera a arribar al lloc dels fets, donar assistència al ferit i controlar el trànsit. Els agents van establir un carril de circulació auxiliar fins que va arribar una patrulla de la Guàrdia Civil i l’ambulància.

El jove, que no ha perdut la consciència en cap moment, fou evacuat a l’Hospital Son Llàtzer i les ferides que patí són de pronòstic reservat. La Guàrdia Civil de Tràfic es va fer càrrec de l’atestat i la investigació per esbrinar les causes de l’accident.

Back To Top