Skip to content
ActualitatPorreres

L’Agrupació Cultural i la Parròquia de Porreres recullen imatges de la construcció de la carretera de Monti-sion

Imatge del 14 de gener de fa 70 anys. Foto: Fb Monti-sion de Porreres.

L’Agrupació Cultura i la Parròquia de Porreres recullen imatges de la construcció de la carretera de Monti-sion, una fita històrica de la qual el passat 14 de gener es va commemorar el 70 aniversari.

Informen que “l’objectiu de la iniciativa és reunir el màxim de fotografies possibles i crear un arxiu fotogràfic digital de l’esdeveniment”. Per aquest motiu demanen a la gent que tengui fotografies si les pot fer arribar escanejades per correu electrònic (agrupacioculturalporreres@gmail.com) o físicament a algun membre de la junta directiva de l’entitat.

A banda de crear aquest arxiu fotogràfic, l’objectiu és muntar una exposició a l’aula de gramàtica que es podrà visitar el cap de setmana de la festa de Monti-sion. El termini màxim per enviar les imatges per tal que puguin sortir a aquesta mostra és dia 15 de març. En tot cas, l’arxiu romandrà obert perquè sempre vagi creixent.

“D’aquesta manera entre tots mantendrem viva la memòria d’aquesta fita tan important per a Porreres”, expliquen.

Back To Top