Skip to content
ActualitatEsportsLloret de Vistalegre

El Club Ciclista Lloret presenta el documental ‘Josep Nicolau, el canó de Llorito’

El canó de Lloret aixecat pels seus seguidors. Foto: josepnicolau.com

A través de les xarxes socials el Club Ciclista Lloret ha donat a conèixer el documental que han fet amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret i la Perifèrica. La peça tracte sobre un mite del ciclisme mallorquí de la primera meitat del segle XX, un ciclista que es va fer seva la pista ciutadana de Tirador, Josep Nicolau Balaguer, conegut com el canó de Llorito.

Fou a finals de 2022 quan el poble de Lloret acordà declarar a Nicolau com a Fill Il·lustre de la vila. Pocs mesos abans, al maig del 22 s’havien organitzat les ‘I Jornades Josep Nicolau Balaguer ’ organitzades pel Club Ciclista Lloret i l’Ajuntament de Lloret. D’allà en sortiren ponències i comunicacions que més tard i sota la coordinació de Montserrat Mateu i Guillem M. Pastor en va sortir un llibre.

Ara ha estat el torn del documental dedicat a Josep Nicolau i que podeu veure clicant aquí o sobre la imatge. I al web josepnicolau podeu trobar més informació sobre aquest ciclista lloretà.

lloret
Back To Top