Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxDestacatLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

La Mancomunitat recull el premi a millor campanya de sensibilització per ‘No hi ha espai per al Masclisme’

La presidenta de la Mancomunitat Pla de Mallorca, Joana Maria Pascual, i la treballadora social de la Unitat d’Igualtat i abordatge de les violències masclistes, Iolanda Cirer, recolliren anit el premi a la millor campanya de sensibilització per “No hi ha espai per al masclisme”, que atorga el Consell de Mallorca.

Fou en la gala de lliurament dels Premis Consell de Mallorca a la Innovació Social 2023. El projecte elaborat per la Mancomunitat Pla en els 14 pobles de la comarca: Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Sencelles, Sineu i Vilafranca.

El Consell de Mallorca valora precisament la implicació de tots els pobles, i també que “la campanya es realitza tant des de la formació com des de la sensibilització, i s’estén a tots els àmbits, des de l’Administració pública, fins al d’oci, la restauració o l’esportiu”.

Cal recordar que el projecte va ja per la tercera edició. Una primera es va dur a terme als espais públics (2021-2022) i als establiments d’oci i restauració (2022-2023). Per a 2023-2024 s’impulsa el projecte “Davant el masclisme estam en el mateix equip”, amb la qual aquest la Mancomunitat fa extensiva la campanya “No hi ha espai pel masclisme” cap a l’àmbit esportiu.

A l’acte celebrat en el Teatre Principal de Palma hi assistí el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, el conseller de Benestar Social i president de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Guillermo Sánchez, i la directora insular de Persones amb Discapacitat de l’IMAS, Maria Francesca Rigo. També hi han assistit representants polítics del Govern de les Illes Balears, d’ajuntaments i d’altres departaments del Consell de Mallorca, així com tot l’equip directiu de l’IMAS i membres de les diferents entitats i associacions del Tercer Sector de Mallorca.

La gala ha estat conduïda pel periodista Toni Mateu i l’artista Marga Pocoví i, informen des del Consell, ha tengut un rècord d’assistents amb més de 350 persones de públic.

Back To Top