Skip to content
ActualitatMaria de la Salut

Maria obri l’escoleta amb totes les places sol·licitades concedides

maria escoleta

A la fi! Això és el que han dit les famílies de Maria de la Salut amb infants de zero a tres anys. I és que a partir del dilluns dia 29 de gener més de trenta infants podran anar a l’escoleta municipal de Maria.

maria

El nou espai podrà acollir a tots aquells infants que ho han demanat, ja que així ho ha autoritzat la Conselleria d’Educació. Així mateix, l’Ajuntament de Maria ha previst una jornada de portes obertes per aquest mateix divendres entre les 18 i les 20 hores. I ja serà dilluns quan el nou espai d’educació infantil del poble obri les portes a educadors i famílies. Jaume Ferriol, batle de Maria, explica que “amb les previsions que havia fet l’Ajuntament l’obertura arriba un més tard, però, així i tot, estam contents, ja que no s’ha deixat cap infant dels que ho havien demanat fora aquest servei”. Ferriol també explica que “és una passa molt important pel nostre poble i, especialment, per les famílies que tenen aquests infants i que no podien disposar d’aquest servei al nostre municipi”.

Amb l’obertura d’aquestes tres aules, just al costat de l’antiga escola de nines de Maria, també s’ajuda a la conciliació familiar.

Back To Top