Skip to content
ActualitatEsportsPetraSant Joan

El Sant Joan CE guanya el derbi de futsal del Pla amb l’Atlètic Petra en un Son Juny a vessar

El Pla de Mallorca ha viscut aquest passat cap de setmana el derbi comarcal de la categoria de Primera Regional de futbol sala que enfrontà dissabte horabaixa al CE Sant Joan amb l’Atlètic Petra. La victòria fou clara pels locals que guanyaren amb un contundent 11-3.

No hi cabia ningú més a les graderies del poliesportiu de Son Juny de Sant Joan que quedà ben ple de seguidors dels dos equips que varen gaudir d’un bon partit de futsal en un molt bon ambient.

Tot i la contundència del marcador final, bona part del partit fou igualat, ja que no fou fins al minut 31 (6-3) que els locals varen aconseguir tancar amb pany i clau la seva portaria. De fet, en el minut 25 el marcador de Son Juny mostrava un interessant 4-3. Va ser a partir d’aquí que els jugadors del CE Sant Joan començaren a marcar distància per fer set gols en els darrers 14 minuts de partit.

Els golejadors per part del Sant Joan foren: Abdel Whaid Ghaddari (2), Marc Serra (1), Pere Florit (3), Demian Ignacio Gómez (1), Benyouness El Jouhri (1), Andreu J. Bauçà (2) i Joan Company (1) .

Per part del Petra marcaren: Sergi Bauza (2) i Alejandro Castillejo (1).

Amb aquest resultat, el CE Sant Joan queda en quarta posició amb 34 punts i l’Atlètic Petra en setena amb 27 punts.

Imatge d’instagram de l’Atlètic Petra després de la victòria de la setmana passada.