Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

‘No hi ha espai per al Masclisme’ de la Mancomunitat, premi a la millor campanya de sensibilització

campanya masclisme

La Mancomunitat Pla de Mallorca ha rebut el Premi a la millor Campanya de Sensibilització, atorgat per l’IMAS, per a la campanya ‘No hi ha espai per al Masclisme’.

Aquest reconeixement premia la publicació, programa, campanya d’informació, sensibilització o formació, acció ciutadana, producte informatiu, audiovisual, pàgina web, xarxa social, o altres mitjans, que hagin aconseguit resultats d’impacte social transmetent una imatge positiva dels drets socials i de la participació ciutadana per afrontar les necessitats i els reptes socials durant l’any 2022. El premi està dotat amb 6.300 euros.

No hi ha espai per al masclisme és una campanya de prevenció, sensibilització i implicació vers les violències masclistes desenvolupada pel departament de Serveis Socials comunitaris de la Mancomunitat Pla de Mallorca amb la col·laboració de la Fundació IRES als 14 municipis que constitueixen la Mancomunitat.

És finançada amb el pressupost del Pacte d’Estat contra la violència de gènere.

masclisme mancomunitat
Back To Top