Skip to content
ActualitatMontuïri

Gira un cotxe dins el nucli urbà de Montuïri

Poc abans d’aquest migdia un cotxe que circulava pel carrer de Palma per dins el nucli urbà de Montuïri ha girat damunt davall. La conductora ha estat traslladada en ambulància per a fer-li una exploració general, tot i que en principi no ha sofert danys considerables.

El vehicle sortia del nucli en direcció camp al poliesportiu des Revolt, però encara dins el nucli la conductora s’ha despistat i el vehicle ha fet mitja volta. La Policia Local i Protecció Civil s’ha desplaçat al lloc dels fets i s’ha esperat l’arribada de l’ambulància per a procedir a treure la dona un cop s’havia comprovat que estava bé.

Pel que fa a les causes de l’accident molt probablement ha estat un descuit de la conductora un cop ha passat per damunt un petit baden que serveix per reduir la velocitat dels vehicles en aquest punt del carrer de Palma.

Back To Top