Skip to content
Montuïri

Montuïri municipi cardioprotegit

cardioprotegit MontuïriEn el marc de la celebració de la Fira de la Perdiu d’aquest passat cap de setmana, els responsables de l’Obra Social La Caixa han fet entrega de tres desfibril·ladors a l’Agrupació de Protecció Civil de Montuïri, que s’encarregarà de distribuir-los a indrets estratègics del municipi; centres docents: CEIP Joan Mas i Verd i escoleta municipal sa Gallineta Rossa i a la plaça de l’Ajuntament, per ser emprats en cas d’aturada cardiorespiratòria.

Amb el projecte Montuïri, municipi cardioprotegit es pretén optimitzar l’ús dels distints desfibril·ladors amb què compte el municipi, difondre la seva localització i promoure la formació en reanimació cardiopulmonar bàsica i l’ús dels desfibril·ladors entre la població.

Per aquest motiu, des del grup d’intervenció Sanitària de Protecció Civil es realitzaran tallers de pràctiques en RCP i ús dels DESA (desfibril·ladors), impartits per instructors en suport vital bàsic i avançat de la mateixa agrupació, i destinats al personal docent de l’escoleta i col·legi, així com pels entrenadors i delegats dels equips de bàsquet i futbol i obert també a tots els ciutadans que vulguin adherir-se a aquesta iniciativa.

L’Agrupació de Protecció Civil ha volgut agrair a l’Obra Social La Caixa la seva aportació econòmica de 4.000 euros per a dur a terme aquest projecte. Així s’han pogut comprar els desfibril·ladors i, també a l’empresa de material mèdic Diemer S.L. que també s’ha volgut afegir a aquesta iniciativa aportant material d’oxigenoteràpia i primers auxilis.

Back To Top