Skip to content
ActualitatLloret de VistalegreSanta EugeniaSencellesSineu

El conseller d’Educació visita els centres educatius de Lloret, Sencelles, Sineu i Santa Eugènia

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, segueix amb les visites als centres educatius de les Illes Balears i avui ha estat al CEIP Rodamilans de Sineu, a l’IES Sineu, al CEIP Antoni Alzina de Lloret de Vistalegre, al CEIP Can Bril de Sencelles i al CEIP Mestre Guillement de Santa Eugènia.

Durant la seva estada al CEIP Rodamilans, el conseller ha explicat que la Conselleria fa feina en la dotació d’una cuina. De fet, ja s’està treballant en la redacció del projecte i està previst que el mes de gener es puguin treure a licitació les actuacions pertinents per tal que el centre pugui disposar d’una cuina el setembre del curs escolar vinent. L’actuació tendrà un cost d’uns 200.000 euros.

Pel que fa a l’IES Sineu, el conseller Antoni Vera ha parlat sobre l’ampliació del centre educatiu. La redacció del projecte està inclosa al nou Pla d’Infraestructures que es presentarà ben aviat.

Al CEIP Antoni Alzina de Lloret, al CEIP Mestre Guillemet de Santa Eugènia i al CEIP Can Brils de Sencelles, el conseller Vera s’ha reunit amb els equips directius i ha recollit les seves demandes. Així, el centre de Lloret reivindica l’ampliació dels espais, el CEIP Mestre Guillemet de Santa Eugènia demana la intervenció en unes aules que pateixen filtracions i al CEIP Can Brils s’ha parlat de la necessitat de millorar el fustam.

Amb les visites als quatre municipis del Pla, el conseller Antoni Vera segueix amb el seu recorregut per tots els centres educatius de les Illes Balears per poder conèixer quines necessitats tenen i establir les prioritats que es recolliran al nou Pla d’Infraestructures que, actualment, s’enllesteix a la Conselleria d’Educació i Universitats.

Back To Top