Skip to content
ActualitatSencelles

La xarxa d’aigua potable arriba a Cascanar

Cas Canar

L’Ajuntament de Sencelles ha duit a terme les obres de construcció de la xarxa d’aigua potable fins al llogaret de Cascanar. Aquest petit nucli de població arraulit entorn de la carretera MA-3140, que va entre Pina i Sencelles disposarà en breu de la xarxa d’aigua corrent.

Aquestes obres d’ampliació i renovació de la xarxa de proveïment d’aigua potable pels habitatges de Cas Canar tenen un cost de 150.000 euros més IVA i formen part del Pla de Recuperació, Transformació i Resilencia Next Generation de la Unió Europea. Les obres s’han realitzat entre la trobada de la xarxa existent i que discorre pel carrer del Papa amb el camí des Campàs. A més dels habitatges del nucli de Cascanar també s’ha dotat d’aigua potable a habitatges instal·lats en zona rústica del mateix camí des Campàs.

L’aigua prové de pous d’aigua potable que actualment n’explota la concessionària Aigües de Son Company. Aquesta subministra aigua potable a la meitat de la localitat i té instal·lades canonades des dels seus propis pous.

Back To Top