Skip to content
ActualitatAlgaida

L’Ajuntament d’Algaida destina 172.000€ de fons europeus a la millora del Casal de Joves

L’Ajuntament d’Algaida, ja ha adjudicat el contracte de millora de les instal·lacions del Casal de Joves. La inversió total serà de 172.154,11 € (IVA exclòs) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat pels fons Next Generation EU.

La finalitat de la reforma és la millora de l’accessibilitat de l’espai del Casal de Joves d’Algaida, situat a l’ala dreta del Casal Pere Capellà. També es faran modificacions al subterrani del local, una estança de grans dimensions que actualment està fora de servei per les males condicions d’humitat.

L’empresa a la qual se li ha adjudicat el contracte, via concurs públic, és Different Design, S.L

La tècnica de joventut de l’Ajuntament d’Algaida, Kika Martí, (a la imatge destacada juntament amb el tècnic de cultura, Tomeu Salas) ha explicat que “aquesta reforma es fa per eliminar barreres arquitectòniques i modernitzar l’equipament actual. L’obra, no només beneficia el Casal de Joves, també millora l’accessibilitat de tota l’ala dreta de l’edifici municipal amb la substitució de l’ascensor per un més modern”.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, ha declarat que “el poble creix i el jovent del nostre municipi necessita espais idonis i amb més capacitat d’aforament, és per això que aquest projecte es posa en marxa com a una prioritat per l’equip de govern actual”.

Finalment, Fullana, ha afirmat que “continuarem fomentant més activitats pels joves del nostre municipi de forma conjunta, escoltarem les seves propostes i farem feina plegats. Són una peça fonamental per Algaida, Pina i Randa”.

Back To Top