Skip to content
ActualitatLloret de Vistalegre

Lloret declara la guerra a les paneroles

L’Ajuntament de Lloret durà a terme dimecres, dia 13 setembre, una desinsectació per fer front al preocupant increment que s’ha detectat de paneroles o escarabats de cuina.

Per això, es durà a terme una acció contra aquesta plaga a la xarxa de clavegueram i acabar amb aquesta problemàtica. L’Ajuntament recoamana als residents “tapar bé amb el seu tap tots els desguassos que es puguin (aigüeres, lavabos, piques…) per evitar que els insectes entrin cap a les cases. També recomanam deixar portes i finestres ben tancades”.

Així mateix, insten a la ciutadania a emprendre alguna mesura de forma individual si es cau: “Segurament caldrà complementar aquesta actuació amb alguna intervenció en l’àmbit particular, però esperam reduir dràsticament el nombre d’insectes detectats”.

Segons ha pogut saber aquest digital, alguns particulars ja han dut a terme accions per eliminar l’augment d’escarabats de cuina a casa seva. Han apuntat que desconeixien que fos una problemàtica generalitzada al municipi.

Imatge distribuïda per l’Ajuntament de Lloret amb la campanya informativa
Back To Top