Skip to content
ActualitatAlgaida

Protecció Civil d’Algaida ja disposa de local propi al municipi

L’Agrupació de Protecció Civil d’Algaida ja disposa d’un local propi per a poder dur a terme la seva activitat de voluntariat en òptimes condicions.

L’Ajuntament d’Algaida ha llogat un immoble per un període de quatre anys i n’ha cedit l’ús a Protecció Civil, una agrupació constituïda l’any 2000.

La nova seu de Protecció Civil està ubicada en el carrer Campet, 86. El local fa 472 metres quadrats amb àmplia zona de cotxeria i els serveis bàsics que requereix l’activitat de l’agrupació.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, ha explicat que el lloguer d’aquest local “era una necessitat que tenia l’agrupació per poder desenvolupar la seva tasca en les millors condicions, ja que fins ara no tenien local i, per exemple, el cotxe havia d’estar aparcat al carrer”.

En aquest sentit, afegeix que “podran tenir el seu vehicle resguardat. També hi podran tenir tot el seu material ordenat, els seus uniformes, hi podran dur a terme activitats com ara les formacions que fan habitualment, per reunir-se, etc”.”Serà, en definitiva, un espai digne per tal que puguin continuar duent a terme la seva labor de voluntariat tan valuosa i important ja sia en l’organització d’actes i activitats, en festes o en altres urgències de força major com ara tempestes, accidents o altres situacions inesperades”, conclou Fullana.

Back To Top