Skip to content
ActualitatLloret de Vistalegre

Son Adalt contra Son Abaix a Lloret, èpica batalla d’un poble dividit

Lloret ha viscut una hores més dividit que mai per la carretera de Ciutat que xepa el poble i els veïnats i veïnades en dos bàndols. La primera competició Son Adalt i Son Abaix en el marc de les festes patronals de Sant Domingo tingué molts de moments de diversió i una elevada participació.

 

Els de la part de dalt duen camiseta blanca i els de la part de baix la duen blava. Lloretans i lloretanes de totes les edats es citaren al pati de l’escola ben armats amb pistoles d’aigua. La competició fou ben divertida amb diferents proves i jocs i una èpica batalla final sense treva amb empat tècnic. No es va declarar guanyador cap dels dos bàndols.

 

Fou una activitat organitzada per la Comissió de Festes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret que ben segur es repetirà en les properes edicions.

 

 

 

Back To Top