Skip to content
ActualitatSencelles

Nit de l’Art i passejada cultural per Sencelles

nit art sencelles 2022

La Nit de l’Art i una passejada cultural pel patrimoni de Sencelles són dues de les ofertes culturals d’aquests dies al municipi.

Avui horabaixa, emmarcat dins els actes de les Festes de la Mare de Déu d’Agost, el cronista oficial de la vila de Sencelles, Jordi Llabrés i Sans serà l’encarregat de guiar una Passejada Cultural per diferents indrets del municipi. Aquest any els espais elegits han estat els de sa Talaia i Binifat.

El punt de partida per a la ruta cultural serà a les 19 hores al passatge de Mossèn Bartomeu Oliver, al costat de l’escola de Can Bril. L’activitat és gratuïta i no cal apuntar-se. És imprescindible portar calçat còmode

NIT DE L’ART

Una altra fita cultural per aquesta setmana a Sencelles serà la nit del 10 d’agost de la segona edició de la Nit de l’Art. Després de l’èxit de l’any passat, el teixit cultural de la vila ha tornat a apostar per a celebrar aquesta festa. Serà a partir de les 18 de l’horabaixa i fins a la mitjanit.

Clicant aquí en podeu consultar el programa complet.

Binifat
Talaiot circular de Binifat.
Back To Top