Skip to content
ActualitatAlgaida

L’Algaida VC, subcampió d´Espanya de vòlei platja Sub15

Després d’un final de temporada espectacular amb resultats esportius excelents, l’Algaida Volei Club continua amb el seu idili amb l’èxit i s’han proclamat subcampió d’Espanya de vòlei platja sub15 en un campionat disputat a Lorca.

Després de guanyar el Campionat de Balears, l’Algaida VC viatjava a Lorca amb la il·lusió de realitzar un gran paper davant els millors equips d’Espanya.

Segons informa la Federació de Voleibol de les Illes Balears, el conjunt algaidí va guanyar el seu primer envit del Campionat davant el CV Cangas de Onís per 2-0, encara que no li va poder donar continuïtat i va caure en el segon partit contra el VP Madrid per 1-2.

Així i tot, les mallorquines es van rescabalar de la derrota i, ja en el quadre final, van superar a l’AD El Algar Mar Surmenor per 2-1 en la primera ronda i al CV Cisneros, per 2-0, per a accedir als quarts de final. L’Algaida VC es faria encara més fort en aquesta fase final i venceria al CV Benidorm per 1-2 als quarts i al Voley Laredo, amb idèntic resultat d’1-2, en les semifinals, assegurant-se la plaça en la final del torneig i, per tant, la medalla.

Les balears s’han vist les cares davant l’Esquimo en una final que s’ha caracteritzat per la màxima igualtat entre ambdós conjunts que han desplegat un excel·lent voleibol. El primer set ha cauigut del bàndol andalús, el segon per a l’Algaida VC i en el decisiu tie-break, en el qual pràcticament no hi ha hagut diferències, l’Esquimo ha sabut sobreposar-se en els moments determinants i tancar-lo per 15-13. Finalment, l’Algaida VC es proclama subcampió d’Espanya després d’un torneig en el qual ha tret a relluir la seva qualitat sobre la sorra.

Back To Top