Skip to content
ActualitatPetra

A Petra, el Dimoni… ja encalça els joves

Avui, revetla de Santa Praxedis el municipi de Petra viu la seva festa patronal. De bon matí el Dimoni ja ha sortit al carrer per anar a recollir les joies.

Davant les portes de l’Ajuntament un bon grapat de joves i nins esperaven la sortida del Dimoni. Aquest, equipat amb la seva barrota, no s’ho ha pensat un segon i ha encalçat tots aquells que el provocaven amb els seus càntics.

Avui de matí ha sortit acompanyat dels xeremiers de Petra i aquest horabaixa, a les 20.15 h i des del mateix lloc ho farà amb la banda de música de Petra. A les 21 hores s’han de celebrar les Completes.

Demà, dia de la patrona, el Dimoni tornarà a sortir. Serà abans de l’Ofici Solemne. L’horabaixa hi haurà les carreres del Cos.

Podeu consultar el programa de festes aquí.

Back To Top