Skip to content
ActualitatVilafranca

Sa Revolta encén les festes de la Beata a Vilafranca

Vilafranca es prepara per viure les festes de la Beata 2023 que comencen dissabte amb la Gran Diada Revoltera.

El col·lectiu ja ha redactat la seva irònica glossa amb la qual, com és tradició, fan especial esment a l’actualitat dels pobles de la contrada com per exemple Sant Joan on “s’ha imposat en Thompson que ha pujat s’arrambador des balcó de s’ajuntament, ‘for caution’”.

Dissabte, dia 15 de juliol, donaran el “sus” s’hi a les 12.00h davant la Sala amb el Replec Revolter i Vermut amb banda amb la col·laboració de la Filharmònica Porrerenca. Enguany una de les novetats és l’estrena del ball dels Caparrots i el Dimoni.

D’allà partiran després cap a la plaça dels Centenaris on tendrà lloc el dinar Revolter amb els típics divertits jocs populars. La festa continuarà l’ “Horabauxa” (17.00h) amb el concert de Reggaentonpare, Horris Kamoi i Crittiques&Dj.

El programa de Festes inclou actes fins dia 31 de juliol.

LA GLOSSA D’ENGUANY

Revolteres i revolters, se veu que en es setè cel no li han arribat ses darreres notícies electorals en es difunt Renault i jo mateix li he fet aquest resum des Pla: 

A Petra en Manyo s’hi va retre. Ha fet més net que el pare Serra! Però escolta’m, Salvador Serra Mamerra, que te quedi clar que Bonany és nostro i sa Banca March també. A cas veïnats d’Ariany ‘des de des’ i a Manacor seguim sense representació vilafranquera a s’ajuntament de s’Illot. 

A Porreres tenien una nova ensaïmada amb orellanes eco, però se la tornaran a menjar llisa. No com es peus grossos que barataran es cartells de s’entrada i ara posaran ‘Open the doors’. Perquè a sa platja de ses Veles s’ha imposat en Thompson que ha pujat s’arrambador des balcó de s’ajuntament, ‘for caution’, i farà un Bed&Breakfast a Consolació.

Per deves Felanitx, es des Cosso han arrancat t’han fort s’estiu que se pensaven ressucitar sa quica i els han col·locat sa lloca major. A Montuïri també va de dones… ja tenen sa primera batlessa de sa història, ara només els hi falta sa primera cossiolera.

A Sineu he sentit a dir que sa Muchal Foundation canviarà es color de sa camiseta de rosa a blau. I com que mos vàreu barrinar sa careta, ara la vos tornaré. He pensat que l’any que ve presentaré una candidatura, es cavall guanyador, s’imbatible, Montserrat. Que s’ha cansat de guanyar a la vila i se vol jubilar de Much.

I d’aquest tal Campos en diven que és pitjor que el dimoni, que no vengui per aquí! Ja sabeu que es dimonis som com es galls, no n’hi pot haver dos dins es mateix corral.

Acabaré amb una cosa bona, es ciutadans diven que som es més tancats de Mallorca i del món, però en es nostro estimat redol tenim es primer batle estranger i no n’ha entrat cap des partit del dimoni!

Uni duri teri cuteri
Mata la veri
Veri viró
I un saneó

Qui no vol pols que no vagi a s’era! No acompanyarem ningú a ca seva!

Back To Top