Skip to content
ActualitatSencelles

El govern de Sencelles exigeix una disculpa pública al PP

festes Biniali

L’equip de govern de Sencelles (PI-PSOE-Volem) ha mostrat el seu malestar amb el PP de Sencelles i exigeix una disculpa pública dels seus regidors. El motiu és que el PP de Sencelles ha acusat l’Ajuntament d’haver endollat il·legalment el corrent de les festes de Biniali.

Des de la Sala expliquen que “durant les festes de Biniali i per tal de donar resposta a l’augment puntual de demanda d’electricitat, Endesa ha instal·lat un comptador a la plaça de la Puríssima i un maxímetre (sistema, sense comptador, que empra la companyia per poder donar electricitat directa), davant l’església. Totes dues instal·lacions són legals i compten amb el vistiplau de l’empresa elèctrica i el permís corresponent d’Indústria”.

El Partit Popular de Sencelles, va denunciar a través de les xarxes socials el “frau energètic” que, segons ells, estava cometent l’Ajuntament de Sencelles. Des de l’equip de govern assenyalen que “tot i poder disposar de la informació van decidir difamar l’Ajuntament acusant-lo de cometre un “frau energètic i (que) pot tenir responsabilitat penal” a través de les seves xarxes socials”.

És per aixó que “davant la falsedat d’aquestes gravíssimes acusacions que afecten el bon nom dels professionals que treballen a l’Ajuntament, des de l’equip de govern exigim una rectificació immediata al Partit Popular i unes disculpes públiques cap als tècnics i treballadors municipals”.

festes biniali
Back To Top