Skip to content
ActualitatPorreres

El porrerenc Bernat Bauçà s’uneix a la família del Palma Futsal

Bernat Bauçà s’ha unit a la família del Palma Futsal com a nou director de relacions institucionals de la Fundació Miquel Jaume. Exbatle de Porreres i actualment gerent de Motorisa, Bauçà arriba a l’actual club campió de la Champions League amb l’objectiu d’enfortir l’estructura de la Fundació i contribuir al desenvolupament de nous projectes.

El club informa que Bauçà “aportarà la seva experiència i coneixements per a reforçar l’estructura de la Fundació Miquel Jaume. La seva incorporació cerca impulsar la posada en marxa de nous projectes i brindar major atenció i suport a les iniciatives en curs, en línia amb els ambiciosos plans de la institució”.

Amb la designació de Bernat Bauçà com a director de Relacions Institucionals, “la Fundació Miquel Jaume – Palma Futsal demostra el seu compromís d’avançar i millorar en favor de l’esport i la societat, i la seva determinació per continuar desenvolupant noves iniciatives i projectes ambiciosos”, expliquen.

La Fundació Miquel Jaume – Palma Futsal “continua creixent en el seu compromís de fer costat a l’esport i fomentar accions socials a les Illes Balears. Fundada fa dos anys per Miquel Jaume, té com a objectiu principal promoure el benestar social a través de l’esport i contribuir al seu desenvolupament”.

Back To Top