Skip to content
ActualitatAlgaidaMontuïriPorreres

Més de 90 litres a Porreres, accident a Cura i 310 llamps a Mallorca

L’estiu climatològic comença mogut al Pla de Mallorca i sembla que així continuarà un parell de dies més. La tempesta que passà pel Pla de Mallorca entre les 13.45 i les 15.30 descarregà més de 90 litres a Porreres deixant carrers, trossos de fora vila i cases inundades. La mateixa situació es va viure a municipis dels voltants com a Montuïri o Algaida. En el còmput global del pas de la tempesta per Mallorca que afectà especialment a la comarca del Pla, es comptabilitzaren a Mallorca fins a 310 llamps.

Més o manco al mateix temps però encara no s’ha confirmat si a causa de les condicions climatològiques, un cotxe va caure per un penya-segat de més de 50 metres a Cura. En aquest sentit, segons informa el digital Es Saig dins el vehicle hi viatjaven tres homes i dues dones d’avançada edat, residents a la península i que són a Mallorca de vacances. Una d’elles va haver de ser evaquada en helicòpter i fou ingressada en estat greu a l’Hospital So n’Espases.

AccidentCuradetall
Imatge del lloc on va sortir el vehicle i el punt on es va aturar uns 200 metres barranc avall. Foto: JOAN SOCIES

A Porreres l’escoleta municipal Sa Sitra ha estat tancada divendres a causa dels desperfectes causats per la pluja. El mateix ha passat amb el pavelló Joan Llaneras on s’han hagut de suspendre entrenaments pel mateix motiu.

Per avui divendres dia 2 de juny l’AEMET Balears adverteix que es poden repetir les tempestes localment fortes a l’interior de Mallorca.

Back To Top