Skip to content
ActualitatEsportsSant Joan

Sant Joan acull la Copa de Mallorca de futbol sala el vinent cap de setmana

El poliesportiu de Son Juny de Sant Joan acollirà el vinent cap de setmana del 20 i 21 de maig la copa de Mallorca de futbol sala.

L’empenta i iniciativa de la directiva de l’Sporting Sant Joan CE i la col·laboració de la Federació Balear de Futbol han fet possible que el municipi aculli un dels esdeveniments més esperats del calendari pels amants d’aquest esport. Des del club sanjoaner ho veuen “com una oportunitat d’or que no podem desaprofitar per donar visibilitat a aquest esport, un objectiu anual que és bàsic pel club”.

El municipi del Pla de Mallorca es convertirà durant aquests dos dies en el punt neuràlgic del futbol sala de Mallorca amb la celebració de la Copa Mallorca Juvenil i la Copa de Mallorca Regional. A més, també tendrà lloc una diada de futsal femení.

Des de les xarxes socials del club fan una crida a l’afició perquè especialment dia 20 assisteixin a animar a l’equip local que el dia 20 es jugarà el pas a la final de la Copa de Regional: “Necessitam l’alè santjoaner que tant ens caracteritza, que tant ens uneix i que tant ens agrada. Fer de Son Juny un autèntic fortí n’ha de ser l’objectiu!”.

Back To Top