Skip to content
ActualitatVilafranca

Les quintades de Vilafranca omplen el parc Josep Maria Llompart

Fins a 560 persones en el dinar-festa de quintades i prop de 700 a la festa posterior. Les xifres evidencien que les quintades de Vilafranca i de totes les edats des dels divuit per amunt tenen ganes de festa i de fer poble.

El parc Josep Maria Llompart acollí aquesta primera trobada que fou tot un èxit de participació. La quintada fou organitzada pels quintos i quintes de 2001, amb la coorganització del Club Esportiu Pàdel de Vilafranca i la coordinació de l’Ajuntament de Vilafranca.

En el decurs del dinar es va fer una menció especial a Margalida Rosselló “Frareta” de la quintada del 34, la persona més major de la festa. També es mencionà la quintada del 73, ja que enguany fan 50 anys.

L’organització oferí camiseta de color diferent a cada quintada i el menú individual del dinar.

La festa s’allargà amb les actuacions musicals de Dj Serrano, Dj Jara, Dj Pep Vanrell i Dj Camell.

Back To Top