Skip to content
Maria de la SalutPolitica

Jaume Ferriol candidat a la batlia de Maria pel PP

Jaume Ferriol PP Maria

El Partit Popular ha presentat a Jaume Ferriol com a candidat a la batlia de Maria de la Salut. El popular va estar acompanyat per la presidenta del PP de Balears, Marga Prohens, així com simpatitzants del partit i membres de la Junta Local.
Ferriol aprofità l’acte per a presentar també a les persones que integren la llista electoral que lidera de cara els comicis del pròxim 28 de maig amb Catalina Vanrell com a número dos. El popular ha conformat “un equip que combina experiència i joventut. És un equip fort i unit amb moltes ganes de fer feina per Maria”.

En la seva intervenció, el candidat municipal ha repassat “la gestió feta d’aquests vuit mesos de batlia millorant la neteja del poble i posant en marxa projectes demandats des de feia molts d’anys com, per exemple, l’escoleta municipal o el vial per a vianants al cementeri”. També  destacà que “hem aconseguit reduir els terminis per sol·licitar una llicència d’obres que han passat d’un any a 3 mesos”.

Back To Top