Skip to content
ActualitatCostitx

Costitx en Flor arriba aquest primer de maig

Costitx en Flor

Costitx tornarà a acollir entre el 29 d’abril i dia primer de maig una fira singular i alhora ja clàssica, Costitx en Flor.
Un any més s’han programat múltiples activitats i exposicions per convertir aquest poble del Pla en un lloc on aromes, colors i sensacions fan de cada racó del poble un espai únic. Podeu consultar el programa aquí.

Pel que fa a la programació prevista per aquest cap de setmana que es preveu intens ha estat elaborada amb la participació i implicació de tots els veïns i entitats del poble.

Dissabte dia 29 a partir de les 17.30 hores hi haurà les inauguracions de les primeres exposicions.
A la Sala hi exposarà SAR Princesa Diana de França i Mateo Jaume Ponseti (MAJAPO).
Ca ses Monges, l’Escola Vella o el Casal de Cultura seran altres indrets on hi haurà diferents exposicions.
Entre aquestes destacar la reobertura del Museu de Zoologia a càrrec de la Societat D’Història Natural de les Illes Balears o la mostra de materials arqueològics de la naveta 1 d’Es Turassot.

A les 18 hores hi haurà una ballada popular a la plaça del Jardí.

Diumenge el matí serà pels més menuts. Per això a les 10.30 hores hi haurà animació infantil.
L’horabaixa a les 18 hores Mostra de Ball de Bot amb es Talaiot.

I serà a les 19 hores quan s’inauguraran les exposicions de les decoracions florals. Són exposicions repartides a diferents indrets del poble. Tot per convertir Costitx en un autèntic jardí primaveral.

I, finalment, el primer dia de maig arribarà la gran cita amb el Costitx en Flor. A partir de les 10.15 hores del matí tot ja estarà a punt per rebre els visitants que vulguin conèixer una de les fires més singulars de Mallorca. Balls, mostra de productes o d’animals completaran la proposta.
Tot això acabarà amb la Festa Jove. Aquest acte serà a partir de les 17.30 hores i s’allargarà fins a la mitjanit amb l’actuació de diferents grups musicals.

Back To Top