Skip to content
MontuïriPolitica

Paula Amengual nova candidata a la batlia de Més per Montuïri

Paula Amengual

Més per Montuïri, amb Paula Amengual al capdavant ha renovat la seva candidatura per a les eleccions que venen de maig. Després de l’anunci de l’actual batle, Joan Verger, de deixar la política municipal han estat tots els actuals regidors de l’equip de govern els que han decidit fer una passa al costat i cap d’ells repeteix en les posicions de sortida.

El nou equip es presentà davant unes 250 persones que volgueren donar suport al nou equip de feina que liderat per Paula Amengual té l’objectiu de revalidar la batlia de la Sala.

Actualment, i des de fa dues legislatures, Més governa amb cinc regidors i el suport del regidor del PSOE.

Amengual assenyala que “tenc moltes ganes de tirar endavant aquest projecte i ser la batlessa de Montuïri”.

A més de la candidata, i amb la presència de Lluís Apesteguia, candidat al Govern per Més per Mallorca, Amengual també presentà la resta d’integrants de la candidatura.

Candidatura Més Montuïri

Aquesta la lidera, com hem dit, Paula Ma. Amengual Nicolau, i la segueixen, Joan Jaume Roca Noguera, Maria F. Pocoví Melià, Maria Portell Amengual, Miquel Mayol, Joana Maria Serra Figuerola, Miquel Miralles, Teresa Martínez Marcús, Miquel Barceló Mora, Miquela Barceló Bauzà i, l’actual batle, Joan Verger tanca els 11 primers llocs. De suplents hi ha Joana Tugores Avellà, Damià Alzamora Moya, Margalida Mayol Salvà i Maria Bauzà Britos.

Back To Top