Skip to content
ActualitatCulturaSant Joan

La Lluna en Vers du grans concerts a Sant Joan i Porreres

Torna Rodrigo Cuevas a Sant Joan. El que va ser el concert de l’estiu de 2020 es reeditarà el proper 6 d’agost a Consolació de Sant Joan. Així s’ha conegut avui en la presentació de la programació de la Lluna en Vers 2023. Queralt Lahoz el 24 de juny també a Consolació i Franca Masu l’onze d’agost a Monti-sion, Porreres seran les altres dues cites imprescindibles per aquest estiu al Pla de Mallorca.

La Fundació Mallorca Literària ha presentat la programació d’aquesta nova edició del festival d’estiu. Segons han explicat “el cartell ve carregat d’artistes que, amb les seves creacions, enllacen passat i present amb visió al futur. Coneixen molt bé el llegat cultural i literari, i el transformen artísticament per oferir-nos propostes que ens apel·len en aquest segle XIX”.

A més d’aquests dos indrets del Pla de Mallorca la proposta s’estén a Santanyí i Binissalem, altres dos indrets on la Fundació i té les seves seus. Per això, assenyalen que “és un cartell generós en combinar propostes locals i foranes, incloent-hi fins a 9 estrenes absolutes a Mallorca. Totes elles han estat escollides per l’equip de la Fundació Mallorca Literària en atenció a la seva qualitat artística, el seu plantejament rupturista i la seva aportació al traçat de nous camins en les arts escèniques contemporànies”.

A Sant Joan

Rodrigo Cuevas torna després de tres anys a La Lluna en Vers per estrenar a Mallorca la seva gira La romería. L’artista està cuinant el que serà el seu tercer àlbum d’estudi, un disc que ve acompanyat d’un nou espectacle que, a més de nodrir-se de les cançons del nou treball, comptarà amb el relat, l’humor, la crítica, la ironia, la posada en escena, el vestuari i el joc que caracteritzen aquest artista. Cuevas compartirà escenari amb la mallorquina Mar Grimalt, que també presenta nou projecte, Espurnes i Coralls. Serà el diumenge 6 d’agost a Consolació, Sant Joan.

L’altra cap de cartell és Queralt Lahoz, que també estrenarà a La Lluna en Vers el seu espectacle Pureza, una mescla de sons llatins, d’arrel i urbans. El soul, el hip hop i el dancehall dialoguen amb gràcia i naturalitat sobre una aura de cobles i boleros que emergeixen de manera espontània dels seus orígens flamencs i els seus paisatges personals. Serà el 24 de juny a Consolació, Sant Joan, en concert doble amb la catalana Ven’nus.

A més d’aquestes dues propostes, destaca l’espectacle “4132314”, que uneix tres projectes de renom en l’escena musical: Tarta Relena, Cocanha i Los Sara Fontan, una combinació catalano-galaico-occitana que arriba a Mallorca després de la seva estrena a la darrera Fira Mediterrània de Manresa. Serà el 21 de juliol també a Sant Joan.

El 26 d’agost la cita santjoanera serà amb Tesa i Penalba.

A Porreres

Un any més, la Fundació Mallorca Literària dona suport a la MoboFest amb l’aportació d’un dels espectacles del festival, que tendrà lloc a Porreres el 29 de juliol. Es desvetllarà el seu cartell complet en els pròxims dies.

La cita amb l’artista algueresa, Franca Masu, serà dia 11 d’agost a Consolació.

Programació La Lluna en Vers 2023
17 de juny: Carles Dènia + Anna Andreu. BINISSALEM
24 de juny: Queralt Lahoz + Ven’nus. SANT JOAN
1 de juliol: Joan Miquel Oliver. SANTANYÍ
8 de juliol: Te deix, amor, la mar com a penyora. BINISSALEM
15 de juliol: La Maria. SANTANYÍ
21 de juliol: 4312134: Tarta Relena + Cocanha + Los Sara Fontan. SANT JOAN
29 de juliol: Escalar un gegant. BINISSALEM
29 de juliol: MoboFest. PORRERES
6 d’agost: Rodrigo Cuevas + Mar Grimalt. SANT JOAN
11 d’agost: Franca Masu. PORRERES
12 d’agost: Seiva + Omiri. SANTANYÍ
19 d’agost: Toti Soler i Gemma Humet. BINISSALEM
26 d’agost: Tesa i Penalba. SANT JOAN
2 de setembre: Dissidents. BINISSALEM

Venda d’entrades

Les entrades de La Lluna en Vers 2023 s’han posat a la venda avui 30 de març a través de la plataforma ticketib.com. Durant el mes d’abril, les entrades podran adquirir-se amb un descompte del 10%.

Tota la informació de les activitats està disponible als webs www.mallorcaliteraria.cat i a www.lallunaenvers.cat.

Back To Top