Skip to content
ActualitatMontuïri

El parc infantil des Dau de Montuïri, espai sense fum

Dau sense fum

Fa uns mesos l’Associació Contra el Càncer presentà un manifest a l’Ajuntament de Montuïri demanant la creació d’espais sense fum al nucli. La intenció era convertir espais socials en espais més saludables i al mateix temps conscienciar a la societat dels perjudicis que aporta el tabac per a la salut.

La proposta va anar a ple i va ser aprovada per unanimitat. D’aquesta manera aquests dies s’ha celebrat la inauguració del parc infantil des Dau com a espai sense fum.

La jornada s’aprofità per a realitzar una activitat amb l’alumnat de 1r i 2n de primària del CEIP Joan Mas i Verd. La proposat serví per explicar els beneficis, la importància d’eliminar el tabac de les nostres vides i, sobretot, com poden els infants ajudar perquè això sigui possible.

L’alumnat es va mostrar molt participatiu i receptiu amb ganes de transmetre el missatge als altres cursos i a les famílies.

Back To Top