Skip to content
MontuïriPolitica

Toni Miralles candidat a la batlia de Montuïri pel PSOE

Toni Miralles candidat del PSOE a la batlia

Toni Miralles Niell ‘Xocolater’ ha presentat la seva candidatura a la batlia de Montuïri. Miralles actualment és tinent de batle de la vila i ha governat donant suport amb un pacte amb Més. Els socialistes tenen un regidor a Montuïri.

Miralles, també és secretari d’Esports de la Federació Socialista de Mallorca. En l’acte de presentació va estar acompanyat de Catalina Cladera i Martí March.

En el seu discurs explicà que “em present a la batlia de Montuïri per segona vegada però amb la mateixa il·lusió, compromís i responsabilitat, i sens dubte amb més experiència i maduresa”. “M’emociona veure tantes cares conegudes, montuïrers i montuïreres un agraïment immens a aquelles que m’heu fet arribar el vostre suport i m’heu encoratjat a continuar”.

El jove regidor socialista també explicà que “fugir dels extrems, escoltar bé a les persones, procurar donar una resposta ràpida, ser present a tots els esdeveniments, a prop de les associacions i clubs esportius, dels joves, de les famílies amb fills amb edat escolar, i com no de les persones majors: garantir drets i cercar el benestar social de tots els montuïrers”.

Aquestes són les bases d’acció segons explicà el candidat socialista qui també va voler subratllar que “nosaltres com reflecteix el nostre color, el color vermell, som apassionats, amb ganes de fer feina pel poble i les persones, no només ho feim posant el cap, també ho feim posant el cor”.

Back To Top