Skip to content
MontuïriPolitica

Maria Elena Jaume nova candidata del PP de Montuïri

Presentació candidata PP Montuïri

El Partit Popular ha presentat a Maria Elena Jaume Sastre com a nova candidata a la batlia de Montuïri. Jaume es llicenciada en Econòmiques i Empresarials i ha estat dotze anys de regidora. Quatre d’ells a l’equip de govern com a regidora de Turisme.

En la presentació, celebrada a la plaça Major de la vila va estar acompanyada per la secretària general del partit, Sandra Fernández, pel president insular, Llorenç Galmés i pel president de la junta local, Rafel Miralles.

En la seva intervenció, Jaume explicà que “la prioritat sou vosaltres” i va transmetre el seu compromís a treballar per a que “Montuïri sigui un poble amb bons serveis socials, amb bons edificis públics, amb una bona seguretat i amb activitat econòmica”.

Maria Elena també va recordar que després de 8 anys a l’oposició, “avui al Partit Popular tenim projecte, tenim ganes, tenim il·lusió, tenim energia i volem governar per a tots els montuïrers”.

La nova candidata substitueix a Joan Antoni Ramonell Miralles que va ser el candidat a les passades eleccions municipals de 2019.

Back To Top