Skip to content
CulturaPorreres

L’Ajuntament de Porreres convoca les IX Jornades d’Estudis Locals

L’Ajuntament de Porreres ha convocat la novena edició de les Jornades d’Estudis Locals. El termini d’inscripció acaba dia 21 de maig de 2023 i les comunicacions es duran a terme els dies 16 i 17 de juny.

Expliquen que “les Jornades d’Estudis Locals són una eina imprescindible i bàsica per tal que un municipi es coneixi a si mateix. Una eina que ha de permetre mirar al futur però tenint molt en compte el seu passat”. Afegeixen que “és per això que pensam que les administracions han de fer tot el que estigui al seu abast per donar difusió, posar damunt paper amb rigor allò que hem estat, tot allò que tenim o allò que ens fa diferents o caracteritza com a poble.

Les jornades permeten a investigadors i persones inquietes, mostrar la seva estimació envers la geografia, història, economia, la cultura i la societat porrenca. Són treballs rigorosos que treuen a la llum matisos i detalls que sovint queden ocults en la nostra memòria.

Aquestes jornades estan organitzades i coordinades per una comissió científica formada per reconeguts professionals com són la Dra. Maria Barceló i Crespí, Dr. Joan Melià Garí, Llúcia Salleras Julià, Miquel Fiol Sala i Catalina Maria Garí Blanch i amb la coordinació del regidor de cultura de l’Ajuntament de Porreres, Gaspar Móra Mulet.

Back To Top