Skip to content
Sineu

La Setmana Santa una cita amb Sineu

Presentació del cartell de la Setmana Santa de Sineu

El Dijous i Divendres Sant tenen una cita ineludible amb Sineu. La processó del divendres, aquest any dia 7 d’abril, és la més coneguda dins del Pla de Mallorca. A l’oferta religiosa s’hi suma, sense cap mena de dubte, l’oferta gastronòmica del frit sineuer. Fins fa uns anys no era fins a les 12 de la nit que se servia aquest plat, ara, a dia d’avui ja no hi ha horari ni tradició que aturi poder menjar un bon frit la nit del Divendres Sant.

Aquest any per anunciar la Setmana Santa sineuera s’ha recuperat un cartell il·lustrat amb un cartell recuperat del 1966, obra de Miquel Gelabert ‘Titina’. L’Ajuntament de Sineu és l’encarregat de patrocinar el Divendres Sant. Aquest dia i acudeixen les bandes de música de quatre pobles del Pla; Porreres, Algaida, Petra i Montuïri, banda que exerceix d’amfitriona i tanca la processó.

Back To Top