Skip to content
ActualitatAlgaidaMaria de la Salut

Algaida i Maria han convocat Jornades d’Estudis Locals

Les Jornades d’Estudis Locals es van consolidant en els pobles del Pla de Mallorca com un espai de trobada, estudi i anàlisi de la situació de cada un dels municipis. Si fa uns anys va ser Algaida qui inicià la celebració d’aquestes jornades i aquest any ja ha convocat la tercera edició. Ara és el torn de Maria de la Salut de convocar la primera proposta d’aquest tipus.

Demà, a les 11 del matí, al Casal de Cultura de Maria de la Salut tendrà lloc la presentació de les primeres Jornades. Aquesta iniciativa és organitzada per la revista local Fent Carrerany, el Col·lectiu Blat Xeixa i l’Ajuntament de Maria. A la reunió d’aquest dissabte s’hi convida a totes aquelles persones interessades a fer part d’aquestes primeres Jornades.

En el cas d’Algaida l’Ajuntament ja ha duit a terme la convocatòria de les III Jornades d’Estudis Locals, que tendran lloc els dies 22 i 23 de novembre de 2024 a l’auditori del casal Pere Capellà. El tema central de la convocatòria d’aquest any duu per títol “Dones d’Algaida, Pina i Randa“. Una proposta amb la qual assenyalen que “volem dedicar una especial atenció a les contribucions i al paper de les dones al municipi”.

Per consultar el calendari i les inscripcions ho podeu fer al lloc web de les Jornades.

Back To Top